۷ ماده غذایی که شما را از سکته قلبی ایمن می‌کند

یک تاثیر کمتر گفته شده کم‌خوابی

به گزارش هاریکا از «وب ام دی»، رژیم غذایی سرشار از چربی، مواد قندی، نمک و کلسترول بالا در کنار بی تحرکی، استرس کنترل نشده و عصبانیت، خطر بروز بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.

به چند ماده غذایی مفید برای نارسایی قلبی خواهیم پرداخت:

بهترین‌ها:

میوه‌ها و سبزیجات رنگارنگ
محصولات تازه ستون فقرات یک رژیم غذایی سالم برای قلب است. میوه‌ها و سبزیجات سرشار از مواد مغذی و کم کالری و نمک هستند. هرچه بشقاب شما رنگارنگ‌تر باشد، بهتر است. توت‌ها سرشار از فیبر و مواد مغذی گیاهی هستند. سبزیجات سبز مانند کلم بروکلی و اسفناج منابع خوبی از ویتامین C، E و فولات هستند. با میوه‌ها و سبزیجات نارنجی مانند هویج، سیب زمینی شیرین و طالبی، بتاکاروتن و فیبر دریافت خواهید کرد.

غلات کامل
غلات پر از فیبر هستند که سطح کلسترول انسداد شریان را کاهش می‌دهد. فیبر همچنین به آرامی هضم می‌شود، بنابراین شما را برای مدت طولانی تری سیر نگه می‌دارد و می‌تواند به کاهش اشتهای شما کمک کند. غلات کامل منبع خوبی از ویتامین‌های B هستند که به قلب شما کمک می‌کند تا اکسیژن را به بدن برساند. بلغور جو دوسر، گندم کامل، ذرت بو داده و برنج قهوه‌ای همگی غلات کامل هستند.

لوبیا
لوبیاها واقعا برای قلب شما خوب هستند. فرقی نمی‌کند کدام نوع لوبیا را ترجیح دهید، آن‌ها افزودنی دلچسب و سیرکننده به وعده‌های غذایی هستند. این حبوبات رنگارنگ پروتئین روزانه خود را بدون کالری و چربی گوشت به شما می‌دهند. به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای قلب، آن‌ها می‌توانند به بهبود سطح کلسترول شما کمک کنند. اگر برای راحتی کنسرو لوبیا می‌خرید، بدون نمک را انتخاب کنید یا ابتدا آن‌ها را بشویید تا سدیم اضافی را کاهش دهید.

ماهی غنی از امگا ۳
به گفته متخصصان، ماهی غنی از امگا۳ یک جایگزین خوب دیگر برای گوشت است. اسیدهای چرب امگا ۳ چربی‌های اشباع نشده‌ای هستند که التهاب مخرب شریان را کاهش می‌دهند. دو وعده ماهی در هفته نیز ممکن است کمی فشار خون را کاهش دهد و خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی و ایست قلبی را کاهش دهد. ماهی‌هایی را انتخاب کنید که سرشار از امگا ۳ هستند، اما جیوه کمی دارند.

روغن‌های سالم
به جای چربی‌های جامد مانند کره و … از روغن‌های گیاهی استفاده کنید. روغن‌های کلزا، زیتون، ذرت و سویا دارای اسیدهای چرب تک غیراشباع سالم هستند. از این روغن‌ها برای تفت دادن، پختن و … استفاده کنید.

آجیل
آن ها یک میان وعده سیر کننده و منبع خوبی از چربی سالم، پروتئین و مواد مغذی هستند. آن‌ها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید تا به کاهش LDL یا کلسترول بد کمک کنید. آجیل همچنین التهاب را در بدن شما کاهش می‌دهد. اگر آن‌ها را چند بار در هفته بخورید، ممکن است خطر حمله قلبی یا مرگ بر اثر بیماری قلبی را کاهش دهند. با این حال آجیل‌ها کالری بالایی دارند و نباید در مصرف آن‌ها زیاده‌روی کرد.

ادویه‌ها
نمک اضافی فشار خون را بالا می‌برد که باعث می‌شود قلب شما سخت‌تر کار کند. نمک را در آشپزی خود با گیاهان و ادویه‌هایی مانند کاری، سیر، زنجبیل، لیمو، فلفل، جعفری، پونه کوهی و آویشن جایگزین کنید. در صورت امکان از گیاهان تازه استفاده کنید. شما همچنین می‌توانید ادویه‌های از قبل مخلوط شده را در سوپرمارکت بخرید، اما مقدار سدیم آن را بررسی کنید. بسیاری از ادویه‌ها حاوی نمک اضافه شده هستند.

۲۳۳۲۳۳

Picture of هاریکا

هاریکا

هاریکا، به‌عنوان مجله‌ای نوآوری و مدرن در دنیای تکنولوژی، فعالیت خود را با هدف ارائه دقیق‌ترین و به‌روزترین اخبار، تحلیل‌ها و بررسی‌های فناوری آغاز کرده است. ما باور داریم که تکنولوژی فراتر از یک ابزار است؛ این یک سبک زندگی است که هر روز، جنبه‌های مختلف زندگی ما را دگرگون می‌کند. هاریکا، از ترکیب شور و تخصص در دنیای دیجیتال متولد شده است. تیم ما شامل گروهی از نویسندگان، تحلیل‌گران و علاقه‌مندان به فناوری است که هدفشان ارائه محتوایی جذاب، قابل اعتماد و کاربرپسند به شماست.

مقالات مرتبط

تفاوت پردازش مغزی زنان و مردان: تأثیر RNA بر افسردگی و تصمیم‌گیری

پژوهش جدیدی از دانشکده پزشکی آیکان در مانت ساینای نشان می‌دهد که…

بررسی و  تحلیل کتاب زیست دوازدهم خیلی سبز

کتاب زیست‌شناسی دوازدهم تست خیلی‌سبز یکی از محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین منابع برای…

تفاوت ژل رویال و عسل: کدام یک برای سلامتی شما بهتر است؟

ژل رویال و عسل دو محصول طبیعی زنبور عسل هستند که به…