به نقل از هاریکا و باشگاه خبرنگاران جوان، عناب میتواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و با رشد سلولهای سرطانی مقابله کند. پژوهشی نشان داده که پلیساکاریدهای موجود در عناب، که قندهای طبیعی با خاصیت آنتیاکسیدانی هستند، میتوانند رادیکالهای آزاد را خنثی کنند، سلولهای آسیبرسان را مهار کرده و التهاب را کاهش دهند. کاهش التهاب و رادیکالهای آزاد ممکن است به پیشگیری از بیماریهای مزمن مانند دیابت نوع ۲ کمک کند.
عناب به دلیل فیبر بالا و کالری پایین، گزینهای ایدهآل برای میانوعدهای سالم است. این میوه حاوی مقادیر اندکی از ویتامینها و مواد معدنی مختلف است، اما منبع غنی ویتامین C به شمار میرود که با خواص آنتیاکسیدانی و تقویت سیستم ایمنی شناخته میشود. علاوه بر این، عناب مقدار قابلتوجهی پتاسیم دارد که برای کنترل عملکرد عضلات ضروری است. کربوهیدراتهای موجود در عناب به شکل قندهای طبیعی نیز انرژی موردنیاز بدن را تأمین میکنند.