انواع ویتامین B و C در این چاشنی سرخ خوشمزه

انواع ویتامین B و C در این چاشنی سرخ خوشمزه

به گزارش هاریکا از باشگاه خبرنگاران جوان، سماق حاوی ۷۱ درصد کربوهیدرات، ۱۴ درصد فیبر، ۱۹ درصد چربی و ۵ درصد پروتئین است. همچنین ویتامین C، ویتامین‌های B۱، B۲ و B۶، آنتی اکسیدان‌های تانین ها، آنتوسیانین‌ها و فلاونوئیدها در سماق وجود دارد.

سماق باعث بهبود قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲، کنترل دیابت نوع دو، افزایش حساسیت به انسولین و … خواهد شد. همچنین سماق باعث بهبود درد ماهیچه‌ای در ورزشکاران می‌شود و آنتی اکسیدان‌های خون را افزایش می‌دهد.

مصرف روزانه شربت سماق تازه همراه لیمو به مدت ۴ هفته توصیه می‌شود؛ چرا که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

233233

Picture of هاریکا

هاریکا

هاریکا، به‌عنوان مجله‌ای نوآوری و مدرن در دنیای تکنولوژی، فعالیت خود را با هدف ارائه دقیق‌ترین و به‌روزترین اخبار، تحلیل‌ها و بررسی‌های فناوری آغاز کرده است. ما باور داریم که تکنولوژی فراتر از یک ابزار است؛ این یک سبک زندگی است که هر روز، جنبه‌های مختلف زندگی ما را دگرگون می‌کند. هاریکا، از ترکیب شور و تخصص در دنیای دیجیتال متولد شده است. تیم ما شامل گروهی از نویسندگان، تحلیل‌گران و علاقه‌مندان به فناوری است که هدفشان ارائه محتوایی جذاب، قابل اعتماد و کاربرپسند به شماست.

مقالات مرتبط

بیماری احتمالی قهرمان تیم ملی کشتی چیست؟/ ابتلای سالانه ۱۸ هزار نفر به این بیماری در ایران

به گزارش هاریکا،به گفته پژمان درستکار، سرمربی تیم ملی کشتی آزاد، کامران…

روشی برای کاهش لک‌های پوستی در ایران

به گزارش هاریکا،علی فرجی، پزشک و مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده داروهای…

نوزادم چه شکلی می‌شود؟ – هاریکا

به گزارش هاریکا،ین اطلاعات در ژن‌های شما رمزگذاری می‌شود اما اگر پوست…